HANDELSBETINGELSER

Ved oprettelse af medlemskab hos Soul Fitness’ online univers accepterer du de vilkår og betingelser, der foreligger. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Soul Fitness. Vilkårene kan ændres uden varsel, og det er dit ansvar at holde dig opdateret på eventuelle ændringer

1. Forudsætninger

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger hos Soul Fitness. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

2. Betaling


Soul Fitness modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og America Express
Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.
Soul Fitness bruger en godkendt betalingsserver (Epay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

3. Profil 


Når du opretter dig som bruger på online.soulfitness.dk, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af din adgangskode og login. Dit medlemskab er personligt, hvorfor vi har gjort så du kun kan logge ind på 2 enheder. 4. Medlemskab
 

Soul Fitness trækker betalingen for dit medlemskab på den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen. Dit medlemskab fortsætter fra måned til måned indtil tjenesten opsiges.

5. Opsigelse af medlemsskab 


Opsigelsesfristen er løbende måned + en måned. Du opsiger dit medlemskab ved at logge ind på online.soulfitness.dk og gå til siden: ’Min side’. Her opsiger du dit medlemskab.

6. Prisændringer

Soul Fitness forholder sig ret til prisændringer. Sådanne ændringer vil blive varslet via e-mail.7. Fortrydelsesret


Dit medlemskab aktiveres med det samme. Du får således adgang til alt indhold på online.soulfitness.dk umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet.

8. Ansvar for brug af tjenesten

Indholdet på online.soulfitness.dk skal betragtes som vejledende, og Soul Fitness kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af tjenesten. Soul Fitness påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller helbredsproblemer, som måtte opstå i forbindelse med udførelse af træningsvideoerne. Fra tid til anden kan instruktører foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau. Soul Fitness anbefaler at du lytter til di krop under træningen og handler derud fra.9. Rettigheder


Alt indhold på online.soulfitness.dk – herunder navn, logo, varemærker, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer – ejes af Soul Fitness og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.

10. Behandling af personoplysninger

Ved køb af medlemskab til online.soulfitness.dk registreres visse personoplysninger i vores medlemssystem eksempelvis fulde navn, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Disse oplysninger gemmes med henblik på oprettelse af en betalingsaftale samt entydig identifikation af vores medlemmer.

Soul Fitness lagrer dine personlige oplysninger, så længe de er nødvendige for, at vi kan varetage ovennævnte formål, eller så længe loven kræver det. Herefter slettes dine personlige oplysninger.
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du tidligere har oplyst os.
Behandlingen af dine personoplysninger hos Soul Fitness sker altid i overensstemmelse med princippet om god databehandlingsskik jf. Persondataloven (GDPR)