Ansigtsyoga
Ansigtsyoga er fremtidens magiske ansigtspleje, der markant og effektivt udglatter linjer og mindsker ældningstegn helt uden kunstige kneb. Dit ansigt får ny glød, mere spændstighed og mere vitalitet. Vi arbejder ud fra 3 parametre: vi styrker svage muskler i ansigtet, vi strækker og blødgør og strækker spændte muskler i ansigtet, og vi stimulerer blodgennemstrømningen i ansigt, hals, tindinger og kæbelinje. Ansigtets muskler og nerver spiller en central rolle for hele kroppens stressrespons, og således kan du med ansigtsyoga berolige sindet og og øge dit nærvær. Med en regelmæssig daglig praksis, vil du hurtigt opleve yogaformens stressforløsende potentiale.
6 videos
Body SDS Grundtræning
På et Body SDS grundtræningshold arbejder vi med hele kroppen ved at aktivere alle dine led og muskelgrupper.
Træningsformen kombinerer konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen.

Træningen bruges af flere til at holde kroppen og sindet ved lige, samtidig med at den bruges til at holde energiniveauet og livsglæden oppe. Når du træner Body-SDS vil du opleve øget kropsbevidsthed, større smidighed og styrke i dine led og muskler.
Når du har været igennem en grundtræning vil det svare til, at du har fået en behandling af hele din krop.

Træningen udføres barfodet.
6 videos
Dans
Dans dig glad med blide bevægelser. Løft humøret, energi samt dagen med fri dans og let koreografi. Dans er for alle uanset om du er en garvet danser eller ej.
8 videos
Gravid yoga
Strala Yoga er en fantastisk bevægelsespraksis under hele din graviditet. Først og fremmest fordi det handler om at finde det, der føles allerbedst for dig og din krop gennem intuitiv bevægelse. Du bliver mester i at lære din krops signaler at kende og bevæge dig frit og flydende som DIG. Strala kan føles som 'moving meditation', fordi vi bevæger os blødt og dynamisk hele vejen igennem i et langt flow. Vi fokuserer på muligheder frem for begrænsninger i din forandrende krop. Vi øver os på at finde den letteste vej ind i noget, der kan føles udfordrende og være ekstra opmærksomme på, hvordan det føles at være i processen.
8 videos
Hatha Yoga
Hatha yoga hos os er bygget op omkring klassiske yogastillinger udført i et roligt tempo. På en hathaklasse laver vi både liggende, siddende og stående stillinger. Klassen består altid af nogle statiske stillinger og nogle mindre dynamiske flow, hvor vi sætter flere stillinger sammen. Vi arbejder altid med at kombinerer vejrtrækningen med yogastillingerne. Klasserne vil derfor bidrage til at du får en stærkere og smidigere krop samt en bedre vejrtrækning, Hver time afsluttes med afspænding for at få det fulde udbytte af yogaen.
Hatha er velegnet for begyndere, såvel som øvede.
16 videos
HIIT
HIIT står for højintensiv intervaltræning. Det er en helkrops træning som kombinerer både styrke og konditionstræning. Du kan træne HIIT uanset om du er nybegynder eller øvet. Hvis du ønsker at få pulsen op og sved på panden, kan vi på det kraftigste anbefale dig at træne HIIT.
8 videos
Kontor Træning
Trænger du i løbet af arbejdsdagen til at finde ro, skabe jordforbindelse, løfte energien, få strukket ryggen, nakken eller skuldrene? Så har vi lavet forskellige trænings videoer til det formål. Alle kan være med.
8 videos
kundalini yoga
Kundalini er en yogaform der arbejder på den fysiske, mentale og psykiske krop ved brug af mantra, kriyaer (yogaøvelser), meditation og pranayam. Vi arbejder med at styrke dit nervesystem, aktiverer din egen energi til dets fulde potentiale og rense din underbevidsthed.
Kundalini er den hurtigstarbejdende yogaform, og er derfor et fantastisk værktøj til selv-healing og selv-realisation. Du behøves ingen yogaerfaring for at dyrke Kundalini.
10 videos
Living Yolates
Living Yolates er en holistisk træningsform der kombinerer det bedste fra yoga, pilates, dans og meditation med et fokus på både krop, sind og sjæl.
Elementerne fra yoga giver dig fokus, indre ro og balance.
Pilates tilføjer klassen styrke og udholdenhed. Dansen giver dig livsglæde og booster din energi.
Du vil arbejde hele kroppen igennem på denne klasse, på en måde og et niveau, hvor alle kan være med, og du efterlades med mere energi samt en følelse af velvære og indre ro.
25 videos
Meditation
Meditation er en tilstand med fokus – eller rettere sagt ikke fokus på noget i en afgrænset periode, hvor mindfulness er en måde at opleve verden på. Meditation giver ofte dyb ro og ny energi og mindfulness har mere fokus på nærvær. Der vil være forskellige guidede meditationer, visualiseringer og øvelser der vil styrke din intuition og dit fokus i din hverdag.
Det kræver ingen forudsætning for dig at deltage – Just do it
8 videos
Mindfulness
Mindfulness handler om en bestemt måde at være på; nærværende og ikke køre på automatpilot. Ved hjælp af åndedrætsøvelser og meditationer, som både kan være formelle og uformelle, kan nærværet trænes. Mindfulness, det at være mindful, har vist sig at have en meget veldokumenteret effekt på stress, angst og depression. Det bruges også i forbindelse med smertebehandling. Men det kan også trænes og bruges af alle dem, der ønsker mere overskud og nærvær i dagligdagen. Alle kan være med.
5 videos
Pilates
Pilates er en kombination af styrketræning og strækøvelser, som koordineres med vejrtrækning. Der fokuseres på styrke, smidighed, balance og forbrænding. I pilates trænes hele kroppen i hver enkelt øvelse, og du mærker lynhurtigt resultater.
Øvelserne tager udgangspunkt i kropskernen - de dybe mave- og rygmuskler.
Pilates er for dig, som ønsker at styrke hele kroppen indefra. Herudover øges bevægeligheden i alle dine led.
Ud over øget styrke og bevægelighed, forbedres din kropsholdning, balance, kropsbevidsthed og dit naturlige bevægelsesmønster.
Vi arbejder hele kroppen igennem i 60 minutter i et flow af øvelser med vores egen kropsvægt.
Pilates er godt for alle, men særligt effektivt ved ryggener samt under og efter gravitet.
11 videos
Strala Yoga
Strala yoga er en bevægende yogastilart. Strala opbygger både balance, styrke, mobilitet og smidighed og lærer folk, hvordan de kan håndtere udfordringer, lige fra en eksamen til at stå på hænder. Strala yoga giver dig overskud i hverdagen, og hjælper dig med at leve et stressfrit liv, og giver dig optimal velværd, grin, smil, energi og en nærkontakt med dig selv.  Timerne er opbygget som bølger, hvor sekvenserne følger hinanden som perler på en snor, og rundes af med en meditation. Alle niveauer er velkomne, og du kan både være nybegynder og øvet.
16 videos
Vinyasa Yoga
En Vinyasa flow klasse inkluderer både en kort indledende meditation, en asana sekvens der vil give varme i kroppen og sved på panden, samt en afsluttende guidet afspænding. I Vinyasa yoga har vi fokus på vores vejrtrækning og på at bevæge kroppen i et flydende flow – lidt ligesom en dans. På et Vinyasa hold er der plads til alle, der ønsker at forbedre deres smidighed, udholdenhed og balanceevne og der er altid mulighed for at variere stillinger, så alle kan følge med, lige meget hvor du er på din yogarejse.
10 videos
Yin Yoga
Yin yoga er kendetegnet ved sine lange dybe stræk, som vi holder i 3-5 minutter, alle siddende eller liggende stillinger. På vores Yin yoga klasse vil du opleve, at praksissen er mere indadvendt og meditativ. Det er en praksis der kan berolige nervesystemet og kan medføre forøget ro og afspændning. Yin yoga adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. Yin yoga er for alle. Tag gerne varmesokker og trøje med.
11 videos